HOLISTISK LIVSCOACHING

Livscoachingen bygger främst på att vägleda Dig till att skapa en enkel livsstil, släppa gamla mönster och tycka om dig själva.

I livscoachingen inspirera Carin till att fokusera på roligheter istället för tråkigheter och att se lösningar istället för problem.

Inför första coachingtillfället svarar du via mejl på några grundläggande frågor som kortfattat beskriver hur din livssituation är idag. Vad  du önskar coaching med t ex relationer, pengar, karriär, ledarskap mm. Varje program är individuellt och utformas efter kund. Många känslor sitter i kroppen och därför erbjuder Carin även 30 minuters massage för den som önskar.

Carin har många års erfarenhet av personlig utveckling och är utbildad till holistisk livscoach inom kinesisk medicin och filosofi.

Carins styrka är förmågan att se både till helheten och detaljer.

Första samtalet på 60 minuter är kostnadsfritt.

Bestämmer du dig för att fortsätta blir din investering:

Livscoaching utan massage

4 800 för 5 gånger. 90 min samtal

 Livscoaching med massage

4 800 för 5 gånger. 60 min samtal och 30 min massage

Detta är ett unikt erbjudande!

1000kr/gång om du önskar komma enstaka tillfällen.

Vill du veta mer? mejla till carin@joyful-living.se

Recension från en kund

Jag kan verkligen varmt rekommendera alla att gå på holistisk coaching på Joyful living. Förvirrad och nedstämd klev jag närmast av en slump in på deras lokal en mörk vinterdag när jag mådde som allra sämst. Nu, sju möten och månader senare har så mycket positivt hänt i mitt liv att jag nästan inte kan tro att det är sant. 

Att Carin är väldigt snäll och rolig underlättar mycket när man ska ta tag i så svåra saker som sina egna brister och skifta en del inbyggda vanor som man inte mår speciellt bra av. Om jag skulle säga att hon är magisk låter det som om hon har övernaturliga krafter. Men Carin har definitivt förmågan att se bortom det uppenbara, så vem vet någonting egentligen? 

Att satsa på sig själv genom holistisk coaching hos Carin har för mig varit som att vinna den allra högsta vinsten på lotteri. Varje möte är en stor gåva. Jag mår bra, är glad och lycklig över att få leva och vara den jag är. /Eva